Trots als een pauw is ze: Natascha Leijendekkers (56) opende in mei haar eigen parfumerie op Kijkduin. “Ik wilde luxe voor iedereen bereikbaar maken.”

Beetje bij beetje nadert de afronding van de omvangrijke verbouwing van Kijkduin. De boulevard is voltooid en ook de winkels worden gevuld. Een daarvan is Parfumerie Kijkduin, aan Deltapromenade nummer 321.

Parfums

Het is geen verrassing dat Natascha een parfumerie is gestart: “Ik werk al 35 jaar in de wereld van parfum en cosmetica. Ik heb voor de mooiste merken en bedrijven gewerkt”, zegt zij.

Al op jonge leeftijd stond Natascha in de stand van beautymerk Lancaster in de Bijenkorf. Ook werkte ze jaren bij Ici Paris XL aan de Fred. Via haar werk kwam ze ook in contact met makelaars, één van hen kwam met dit pand op Nieuw Kijkduin.”

Parfumerie Kijkduin

Natascha zag de plannen voor de badplaats en wist: dit is dé plek voor een mooie parfumerie. “Maar ik dacht wel: ik wil hier eigenlijk zelf wat beginnen. Mijn man zei meteen: ‘dat wil je toch altijd al!’ en zo besloot ik mijn eigen parfumerie te starten. Kijkduin is een moderne badplaats met een oude ziel waar ik al vanaf kleins af kom. Later nam ik mijn kinderen hiermee naartoe. Ik kreeg mijn eerste kus zelfs hier op de speelboot.”

In oktober 2023 kreeg Natascha de sleutel en werd de zaak casco opgeleverd. Samen met vrienden, familie en het bedrijf van haar man heeft ze de winkel volledig verbouwd. “Er zit veel liefde en geld in. Het is een groot pand, maar toch gezellig. We hebben een uitgebreid assortiment aan geuren en cosmetica, een prachtige schoonheidssalon en één keer per maand komt Robert Schoemacher langs voor botoxbehandelingen en fillers.”

Van Chanel tot Nederlandse merken

De contacten die Natascha door de jaren heen opdeed, kwamen haar goed van pas. “Ik heb een goed netwerk en fijne relaties met leveranciers. Daardoor kan ik mooie merken verkopen. Het meest trots ben ik erop dat ik Chanel mag verkopen, zij hebben een strenge controle in welke winkel ze verkocht willen worden. Erg bijzonder is ook dat we zeven Nederlandse merken hebben! We hebben Sophia May, het merk van Monica Geuze, Olcay Gulsen en luxe merken als Labereau, Montale en La Prairie.”

Lees verder onder de foto’s >>

Bij Parfumerie Kijkduin is iedereen welkom: “Je kunt hier al wat leuks vinden vanaf een tientje. Ik wil luxe toegankelijk maken voor iedereen. Met een kopje koffie erbij en in het weekend een bubbel. Daarvoor heb ik speciaal een champagnebel laten installeren. Wanneer je daarop drukt, gaat het kastje met champagneglazen open.”

Natascha staat zelf zeven dagen per week in de winkel. “Ook mijn dochter werkt hier een dag per week, zij is speciaal minder gaan werken bij haar andere baan. Ik ben erg trots op de positieve reacties van de klanten en de buurt. Maar ik ben vooral heel trots op mijn man Roland en mijn gezin die mij enorm steunen.”

Parfumerie Kijkduin

Deltapromenade 321, 2554GX Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.