De taxichauffeur werd door de politie meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. Foto: Shutterstock

Een taxichauffeur is donderdagochtend in Rotterdam-Overschie op de A13 tegen de vangrail aangereden. De chauffeur bleek onder invloed van drugs te zijn, melden diverse media. Hij raakte lichtgewond.

De taxichauffeur knalde rond 05.05 uur eerst tegen een verkeerspaal, waarna hij in de vangrail belandde, meldt Rijnmond. Een vrachtwagen op de andere rijbaan liep ook schade op: deze werd geraakt door een stuk staal van de verkeerspaal.

De vrachtwagenchauffeur schakelde volgens de Havenloods de hulpdiensten in. De chauffeur vertoonde volgens de krant ‘vreemd gedrag’ en werd, na gecheckt te zijn door het toegesnelde ambulancepersoneel, door de politie meegenomen naar het bureau voor een bloedonderzoek.

Lees ook:

Taxichauffeur die drugs leverde bleek zelf ook onder invloed Fietser belandt op voorruit taxi in Katwijk

Author

Comments are closed.