Purmerend

Gepubliceerd op 17-06-2024 om 15: 15

Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock

Een 19-jarige man uit Purmerend heeft zich als verdachte gemeld bij het politiebureau, in verband met een zware mishandeling van een taxichauffeur. De mishandeling vond in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.35 uur plaats.

Voor de mishandeling ging mogelijk een conflict vooraf, meldt de politie. Ook was na de verdachte nog een ander persoon bij de mishandeling aanwezig. “Na de mishandeling gingen beide er in onbekende richting vandoor en lieten zij het slachtoffer hulpeloos achter”, schrijft de politie in een bericht.

Omstanders hebben vervolgens de hulpdiensten ingeschakeld, waarna de taxichauffeur met onbekend letsel naar het ziekenhuis werd gebracht. Hoe het momenteel met de chauffeur gaat is niet bekend.

Lees ook:

Politie zoekt taxichauffeur in verband met gewelddadige roofoverval Taxichauffeur mishandeld in Amsterdam Nieuw-West

Auteur: Olivier Smits Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Author

Comments are closed.