De Haagse weekendagenda staat vol met leuke uitjes. Ga je dansen op Turkse hits, juichen bij de EK-wedstrijd van Nederland tegen Polen of winkelen tijdens de vintagemarkt van Klerenmeisjes? Het kan allemaal, en nog veel meer. Check hier de weekendtips.

Büyük Disko

Liefhebbers van Turkse muziek opgelet! Op vrijdag 15 juni luister je naar hits van onder andere Tarkan en nog vele andere Turkse artiesten bij Paard. Het feest duurt van 20.30 tot 2.00 uur en tickets kosten 21 euro. Sadece dans!

Prime Time Friday

Lachen, gieren, brullen: dat ga je zeker doen tijdens Prime Time Friday. Vrijdag 14 juni om 20.30 uur houdt ComedyCity in Den Haag een avond vol humor. Comedians Steven Brunswijk, Eric Goossens en Mino van Nassau hebben als doel jou aan het lachen te maken. Zal het ze lukken?

Een ticket kost 18,50 euro en je koopt het hier.

I Love Hiphop Live

Kan jij het muziekgenre hiphop wel waarderen? Ga dan op vrijdag 14 juni naar de Zwarte Ruiter op de Grote Markt. Daar speelt een liveband tussen 21.30 en 1.30 uur. Speel je zelf een instrument en ken je toevallig een hiphopnummer? Klim dan op dat podium en doe gewoon mee. Zo makkelijk gaat dat bij deze gratis jam.

POP UP Rijswijk

Muziekschool Rijswijk houdt op vrijdag 14 juni POP UP, dit is eenmalig op het plein in Oud-Rijswijk. Er treden tussen 18.00 en 20.30 uur opkomend talent en lokale artiesten op zoals Pyke, Ben Forte en Daniël Nolet. Voorafgaand aan POP UP, vanaf 16.00 uur, is er een zomerfeest met kramen vol hebbedingetjes, er is een springkussen voor de kids en er zijn hapjes en drankjes.

Dragavond Bubbels & Bonbons Gold Edition

Optredens, fabulous outfits, over de top make-up en goud: dat kan je verwachten van dragavond Bubbels & Bonbons Gold Edition op zaterdag 15 juni. De dragqueens van de avond zijn Vicky Mirage, Miss Magic Merlot, Chrystal Conners en Ashley Knight. Het evenement in het Laaktheater begint om 20.00 uur en tickets kosten 12 euro.

Silent Disco Grote Markt

Dj’s Mispoes en Racefiets staan zaterdag 15 juni om 22.00 uur op de Grote Markt met een Silent Disco. Switch tussen de kanalen en kies de muziek waarop jij danst. Een koptelefoon kost 5 euro. Vooraf reserveren kan niet, dus zorg dat je op tijd bent om een headset te bemachtigen.

Slootjesdag

Wil je met de kinderen op pad zondag 16 juni? Overweeg dan om naar het Zuiderpark te gaan voor Slootjesdag. Kids tussen de 4 en 12 jaar mogen waterdiertjes vangen en bestuderen met een slootexpert. Tussen 11.00 en 16.00 uur kan je gratis terecht op het terrein van MEC (Milieu Educatief Centrum) aan de Anna Polakweg 7.

Klerenmeisjes

Attentie tweedehandsshoppers! Zondag 16 juni houdt Klerenmeisjes een vintagemarkt bij Strandpaviljoen Zuid. Er wordt enkel vrouwenkleding verkocht en de kramen staan van 11.30 tot 16.00 uur. Pas vintage pareltjes met een cocktail in je hand en je voeten in het zand. De entree is gratis.

Open dag pakhuis Bennies Fifties

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni opent het pakhuis van Bennies Fifties de deuren voor publiek. In de opslag snuffel je tussen tal van (ongerestaureerde) jukeboxen, onderdelen, benzinepompen, flipperkasten, retromeubilair, neon signs, vinyl, borden, decoraties en nog meer. Er worden op deze dagen speciale items verkocht die normaal niet te koop zijn. Op beide dagen is het pakhuis open tussen 10.00 en 17.00 uur.

EK voetbal

Hup Holland hup, laat de leeuw niet in zijn hemdje staan! Het EK voetbal in Duitsland begint voor het Nederlands elftal op zondag 16 juni. De wedstrijd tegen Polen begint om 15.00 uur. Benieuwd waar je het in Den Haag op een groot scherm kijkt? Je leest het in onderstaand artikel.

Comments are closed.