Sinds 2020 was Moeke op Scheveningen dé plek voor een grote schnitzel, garnalenkroketten en flammkuchen. Maar sinds drie weken is het restaurant gesloten en het gaat binnenkort heropenen onder een nieuwe naam en concept.

Restaurant Moeke aan de boulevard was een van de eerste restaurants die zijn deuren opende na de herinrichting van de Noord Boulevard. Na het vertrek van van Three Sisters is nu ook Moeke gesloten.

Drankjes en snelle hap

Het nieuwe restaurant op Strandweg 155 heeft nog geen naam, maar het concept is al bekend. De naam Moeke is van de ramen en muren verwijderd, maar het interieur blijft grotendeels onveranderd, legt een medewerker uit.

Ook de kaart heeft een flinke opfrisbeurt gekregen. Straks kun je er vooral terecht voor snelle happen en is het zowel op het terras als binnen in het restaurant heerlijk vertoeven met een gezellig drankje.

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.