Zat jij als kind op een Haagse basisschool? Dan is de kans groot dat je in groep 7 of 8 op werkweek ging naar Wilhelminaoord. School in bos, zoals dat project heet, bestaat vijftig jaar! Wat is jouw mooiste herinnering hieraan?

Voor het eerst een paar dagen zonder ouders, voor het eerst dansen met iemand waarop je verliefd bent, een spannende dropping in de nacht…Heb je mooie herinneringen aan jouw tijd in Wilhelminaoord? Stuur beeld en tekst naar [email protected] en wij maken er een leuke terugblik van.

Reünie

Omdat School in bos 50 jaar bestaat komt er een reünie! Iedereen die als kind, studenten of docent in Wilhelminaoord is geweest, is welkom. Woensdag 18 september is de feestelijke meeting in het Zuiderpark in Den Haag en zaterdag 21 september bij School in bos in Wilhelminaoord in Drenthe. Er komt later meer informatie over het programma op die dagen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

veteranendag 2023 den haag

Anderen lezen nu

Dit kun je verwachten van Veteranendag 2024 in Den Haag

Lees meer

Comments are closed.