Kaderock, het iconische popfestival in Den Haag, viert zijn 27e editie op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni. Onder andere Vive la Fête, Blaudzun, Mula B en De Kraaien staan op het programma. Je ziet meer dan 30 top-acts in twee dagen!

Kaderock zet Den Haag op de kaart, brengt generaties samen en biedt bezoekers een onvergetelijke ervaring voor een zeer betaalbare prijs, vanaf 12,50 euro. En dat is best wel uniek! Want waar in Nederland kun je nog voor zo weinig genieten van een geweldige dag vol muziek?

Lees verder onder de foto >

Sfeerimpressie Kaderock | Foto: Erick Hille

Een brede line-up van topacts

Vrijdag 28 juni zit vol authentieke Haagse trots, met Cesar Zuiderwijk’s Drum Demons, The Clarks, Tim Akkerman, Kuenta en Wild Romance. Pure nostalgie en swingende tropische beats. In Musicon’s concertzaal strijden tegelijkertijd 25 Haagse schoolbands om een felbegeerde plek op het hoofdpodium.

Zaterdag 29 juni biedt je een gevarieerde line-up met nationale en internationale festival-acts als Vive la Fête, De Kraaien, Celebrating Amy, Leif de Leeuw, Blaudzun, Henge, Fata Boom, Arp Frique en veel meer. Het concert van rapper en Edisonwinnaar Mula B is extra bijzonder, omdat hij als veertienjarige in muziekcentrum Musicon is begonnen; van Musicon tot Edison! Kijk snel het complete programma.

Lees verder onder de foto >

Mula B | Foto: Lonneke van der Palen

Koop je tickets!

Nee, niet morgen, maar nú! Mis deze kans niet om deel uit te maken van hét festival waar beroemde Haagse artiesten doorbreken. Kaderock biedt een geweldige ervaring aan muziekliefhebbers van alle generaties. Tickets zijn nu beschikbaar en met zulke betaalbare prijzen vliegen ze de deur uit! Zorg ervoor dat je er snel bij bent!

Author

Comments are closed.