Het is weer zover! De resultaten van de jaarlijkse seksenquête van EasyToys zijn gedeeld. Wat komt daar uit? Onder andere blijkt dat 48 procent van de ondervraagde mannen en vrouwen uit Noord-Holland tevreden is over hun seksleven. Geen laag percentage, maar dat kan altijd hoger! Met de seksspeeltjes (nu met veel korting) van EasyToys wordt het hoe dan ook nóg leuker in bed of op een andere favoriete plek.

Uit de enquête blijkt dat 32 procent van de Nederlanders meerdere keren per week seks heeft. Lekker bezig! Daar tegenover staat wel dat 14 procent vrijwel nooit de lakens met iemand deelt. Daar kunnen de sextoys van EasyToys dus een handje bij helpen. En laten ze nou nét een megakorting hebben, waarbij je 15% extra korting krijgt op alles met een speciale kortingscode. Scoren maar!

Soloseks in jouw provincie

EasyToys vroeg meer dan 1000 mensen naar hun seksleven. Uit deze enquête kwam naar voren dat zowel mannen als vrouwen uit Zuid-Holland wekelijks masturberen (yeah you!) én dat het bed de favoriete plek is om seks te hebben. Daarnaast genieten de meeste ondervraagden het meest van het standje doggystyle. Dit standje kwam ook landelijk als favoriet uit de bus. Leuk om te weten!

Samen spelen, samen delen

Of je nu zelf of samen onder de lakens duikt: masturberen met een speeltje is altijd een goed idee. Kies bijvoorbeeld voor de roze EasyToys Satisfyer of ontdek samen de toys van EasyConnect. Zo geniet je ook op afstand van seks met elkaar.

Seks op afstand? Jazeker! Dat wordt mogelijk gemaakt door de speeltjes van EasyConnect. Als je gaat voor de Koppelvibrator Orion bereiken jullie samen nieuwe hoogtes van genot. Deze roze vibrator stimuleert zowel de G-spot als de clitoris. Zo ontstaat er een synchronisatie van plezier! Perfect voor een hete avond thuis, maar ook – spannend – te gebruiken buitenshuis door de EasyConnect-app.

Lees verder onder de foto’s >

Let’s play together

De kracht van een regelmatige (solo)sessie wordt flink onderschat. Het is niet alleen fijn en (ont)spannend, maar ook zó gezond en een ware toevoeging aan je zelfvertrouwen en seksleven. Hoe leuk als je daar een sextoy bij kan gebruiken? Gun het jezelf én je partner. Speel met elkaar en ontdek wat jijzelf en de ander lekker vindt. Ga dus snel naar de webshop van EasyToys en scoor die korting!

Comments are closed.