Het is weer zover: het Nederlands elftal doet mee aan het EK! Uiteraard willen we onze jongens een hart onder de riem steken, dus mag de oranjeversiering niet ontbreken in Den Haag.

Heb jij jouw huis versierd of met andere inwoners de straat in een oranje jasje gestoken? Laat het ons zien! We willen graag foto’s van jullie oranjecreaties, zodat wij het via indebuurt kunnen delen met de rest van Den Haag!

Laat de leeuw niet in z’n hempie staan

Van vrijdag 14 juni tot zondag 14 juli 2024vindt het Europees kampioenschap voetbal plaats in Duitsland. De wedstrijden worden gespeeld in tien verschillende steden. Nederland zit in poule D en speelt tegen Polen, Oostenrijk en Frankrijk. Als ze de finale halen wordt er gestreden in Berlijn.

Laten we onze jongens dus goed aanmoedigen met onze Haagse oranjeversieringen. Stuur je foto’s naar [email protected] en wij maken er een mooi lijstje van. Hup, Holland, hup! Laat de leeuw niet in zijn hempie staan!

Meer nieuws over Den Haag:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Uittip: kijken bij honderden Volkswagenbusjes en Kevers op de boulevard

Lees meer

Author

Comments are closed.