Maar liefst 22 jaar konden we shoppen bij fairtrade- en kledingwinkel Wwen aan de Prinsestraat. Over vier maanden is het voorbij en sluiten voorgoed de deuren. Er komen in de winkel en de webshop geen nieuwe items meer bij.

Het is tijd voor iets anders laat eigenaresse Wendeline Veldhuis weten. “Ik kijk ik uit naar nieuwe avonturen om mijn creativiteit in te zetten.”

Conceptstore

22 Jaar geleden opende Wendeline haar winkel met kleding, tassen, schoenen, sieraden en hebbedingen. “Eigenlijk had ik toen de eerste conceptstore van Den Haag”, zegt ze lachend. “Mensen kunnen hier terecht voor een complete outfit of leuke cadeautjes. Alles is duurzaam, fairtrade en bijna alles is gemaakt van natuurlijke stoffen of van gerecycled materiaal.” Maar nu is het genoeg voor Wendeline en haar team. “Na 22 geweldige jaren, haal ik er nu te weinig voldoening en zingeving uit. Het runnen van een winkel in deze tijd, past niet meer bij mij.” Na de zomer sluit Wwen de deuren.

Lees ook…

Comments are closed.