Met een slaapmasker voor je ogen in een comfortabele stoel luisteren naar een muziekalbum. Misschien doe je dat thuis weleens, om jezelf even helemaal af te sluiten van de buitenwereld. Binnenkort kan het ook in de bioscoop tijdens de Sound Sessions bij Pathé in Den Haag.

Tijdens de speciale voorstellingen luisteren bezoekers naar de albums Kind of Blue van Miles Kane, Currents van Tame Impala, Illmatic van Nas, Electric Ladyland van The Jimi Hendrix Experience of Random Access Memories van Daft Punk.

Primeur in Nederland

Het is voor de allereerste keer dat Pathé de Sound Sessions houdt in Nederland. “Pathé Sound Sessions is bedoeld voor liefhebbers van muziek die nog steeds het ouderwetse album koesteren, en de originele volgorde van de liedjes”, schrijft de bioscoop. Gasten krijgen een slaapmasker om de luisterervaring te versterken. “Daardoor voelt de muziek intenser dan ooit.”

De Sound Sessions zijn tussen 30 mei en 28 juli bij vijf Pathébioscopen te bezoeken: Amsterdam City, Rotterdam Schouwburgplein, Utrecht Leidsche Rijn, Den Haag Buitenhof en Eindhoven.

Het programma

Donderdag 30 mei + zondag 2 juni: Miles Davis – Kind of Blue (5.1 Mix)

Donderdag 13 juni + zondag 16 juni: Tame Impala – Currents

Donderdag 27 juni + zondag 30 juni: Nas – Illmatic (30th Anniversary)

Donderdag 11 juli + zondag 14 juli: The Jimi Hendrix Experience – Electric Ladyland

Donderdag 25 juli + zondag 28 juli: Daft Punk – Random Access Memories

Tickets zijn te koop via de website van Pathé.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.