Drie jaar geleden was het nog maar de vraag of de Hema-vestiging in Loosduinen zou blijven. In dat pand wilden ze een Jumbo supermarkt openen. Gelukkig ging dat niet door en nu krijgt deze Hema ook nog eens een make-over! Dus deze winkel gaat niet zomaar meer weg.

De vaste klanten van Hema Loosduinen moeten het even een weekje zonder hun favoriete winkel doen. Vanaf zondag 19 mei tot en met vrijdag 24 mei is deze vestiging namelijk gesloten.

Verbouwing en heropening

De Hema-winkel in Loosduinen wordt helemaal vernieuwd. De winkel krijgt een logischere indeling zodat de klanten makkelijker textiel, beautyproducten, bureauartikelen en speelgoed kunnen vinden. Verder komen er meer zelfscankassa’s bij en worden duurzame producten opvallender geplaatst.

Zaterdag 25 mei wordt de winkel heropend en dat is gelijk een feestje. De eerste tweehonderd klanten krijgen een gratis pak stroopwafels. Daarna zijn er een paar aanbiedingen die alleen die dag gelden: de regular koffiebonen kosten geen 11 euro maar 6,50 euro, klanten krijgen 50 procent korting op losse thee- en keukendoeken en bij een besteding van tien euro krijg je een Hema-shopper.

Lees ook…

Comments are closed.