Foto’s maken? Meneer heeft helemaal geen tijd om stil te staan! Soprano is anderhalf jaar en begroet zijn bezoekers met kopjes, blije voetjes en gespin. Wil je dat elke dag? Adopteer hem dan!

Soprano zit in het asiel van het Haags Dierencentrum en is toe aan een fijn thuis. Hij houdt van spelen en knuffelen maar is daarin soms te hard.

Spelagressie

Wanneer Soprano zijn bakje leeg heeft gegeten, komt hij graag even op schoot liggen. Daarna is het speeltijd en vaak hoort een arm daar ook bij. Soprano heeft namelijk spelagressie. Nu is het nog niet heel hard, maar dat kan natuurlijk wel erger worden als het niet goed wordt begeleid.

Verder is deze kater heel gezellig en wil graag overal bij zijn. Energie voor tien! Lekker veel spelen en naar buiten achter de vliegjes aan, is voor hem een must. Soprano heeft last gehad van blaasgruis en eet daarom op speciale brokjes.

Wil je deze druktemaker in je huis, heb je geen andere huisdieren, heb je geen kinderen onder 12 jaar en wel een tuin? Neem dan contact op met [email protected]

Lees ook…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Extra lang vrij! 9 x dit doe je in Den Haag dit pinksterweekend (17 – 20 mei)

Lees meer

Comments are closed.