Wat Black Friday voor november is, is Pink Friday voor mei. EasyToys heeft de maand mei omgedoopt tot masturbatiemaand en sluit deze maand af met een spetterend kortingsweekend. Daarom krijg je op vrijdag 24 mei 15 procent korting op álles van EasyToys in Den Haag.

Dat is niet de enige actie om warm van te worden. EasyToys heeft namelijk van donderdag tot en met zondag elke dag een andere actie. Daarvoor ga je in Den Haag naar de winkel aan het Piet Heinplein 1.

Genieten met Pink Friday

Pink Friday is hét hoogtepunt van de maand mei. De maand staat bij EasyToys in het teken van masturbatie, maar dat betekent niet dat je je plezier enkel voor jezelf hoeft te houden. Deel je genot gerust met je partner!

Of je het nu samen doet of alleen: de Pink Friday acties zijn er voor iedereen. Ga naar de winkel en scoor jouw favoriete speeltje met korting. De winkel in Den Haag is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op donderdagavond is de winkel open tot 21.00 uur.

Lees verder onder de foto >

Profiteer van korting met Pink Friday | Foto: EasyToys

Niets tekort

Donderdag heb je dus extra lang de tijd om te shoppen. Je gaat met je handen vol naar huis, want je krijgt bij je aankoop een goodiebag! Voor de korting van 15 procent ga je op vrijdag naar de winkel. Deze Pink Friday korting geldt trouwens ook in de webshop.

Tip: ben je member bij EasyToys? Dan krijg je namelijk in de webshop early access voor Pink Friday! Dat betekent dat je donderdag 23 mei al profiteert van de korting van 15 procent.

Dubbel genieten

Of je nu een matchende Satisfyer met je vriendin wil of er altijd een in je nachtkastje én je toilettas: op zaterdag en zondag sla je je slag. Op zaterdag 25 en zondag 26 mei koop je namelijk twee Satisfyer Pro 2’s voor maar vijftig euro.

Daarmee is de kous niet af. EasyToys komt namelijk met kortingen tot 69 procent (knipoog, knipoog) op verschillende items. Welke dat precies zijn, blijft nog even een verrassing. Maar geduld wordt beloond: op Pink Friday zie je alle items met extra kortingen op de site.

Lees verder onder de foto >

Bezoek de EasyToys Store | Foto: EasyToys

EasyToys Store Den Haag

Ga het laatste weekend dus zeker langs de EasyToys Store en scoor nieuwe items voor mooie prijzen. Je vindt de winkel aan het Piet Heinplein 1 in Den Haag. De winkel is van 10.00 tot 18.00 uur geopend (op donderdag tot 21.00 uur). Veel plezier!

Author

Comments are closed.