Het is weer maandag. Tijd om vooruit te blikken naar een nieuwe week vol leuke uitjes. Wij zetten vijf tips op een rij. Dit kun je deze week doen in Den Haag.

Haagse vrijheidsmaaltijden

Deze week is er een evenement dat in het teken staat van Bevrijdingsdag op zondag 5 mei. Zo kun je aankomende woensdag 24 april deelnemen aan een kookworkshop, waar de vrijheidssoep wordt klaargemaakt. De deelname is gratis en opgeven doe je hier.

Meer informatie

  • Lange Voorhout Lange Voorhout, 2514 EA Den Haag
  • Festivals en evenementen
  • tot

Bevrijdingsdag Foto ANP

Koningskermis

Zin in Koningsdag? De jaarlijkse Koningskermis staat deze hele week op het Malieveld. De kermis is elke dag geopend van 13.00 tot middernacht. Klik op onderstaand agendapunt voor meer informatie.

Meer informatie

  • Den Haag
  • Festivals en evenementen
  • tot

Pubquiz Kompaan

Muziek-, video-, foto- en algemene kennisvragen: dat is de pubquiz bij brouwerij Kompaan. Elke donderdag wordt de quiz gespeeld en elke week zijn er prijzen te winnen. De quiz wordt in het Nederland en Engels gepresenteerd. Het duurt van 20.30 tot 22.30 uur en meespelen kan in teams van vier tot zes personen. Deelname kost 5 euro per persoon en je meld je hier aan.

Meer informatie

Kompaan Binnenhaven

  • Festivals en evenementen
  • tot

Metal Night

Bij Rootz is er een nieuwe thema-avond: Metal Night. Elke donderdagavond kun je tussen 21.30 en 1.00 uur rocken op de klanken van Metallica, Volbeat, Tenacious D en meer. De entree is gratis.

Meer informatie

Rootz

  • Festivals en evenementen
  • tot

Rootz centrum Den Haag

The Life I Live

Zin in een feestje? Dat komt mooi uit, want op 27 april viert koning Willem-Alexander zijn verjaardag. Op de avond ervoor, koningsnacht, kun je in Den Haag naar het gratis festival The Life I Live. Met podia bij de Hofvijver, het Lange Voorhout, het Kerkplein en (terug van weggeweest) de Grote Markt, kun je op vrijdag 26 april niet om de muzikale optredens heen.

Vanaf 19.00 uur start het feest op de verschillende locaties in het Haagse centrum en je kunt dansen tot in de kleine uurtjes. Alle muziekstijlen komen voorbij, met optredens van onder anderen Ares, Droom Dit, Coloray en The Indien.

Comments are closed.