Midden in hartje Den Haag schuilt een oase van rust en vernieuwing: Reset Spa. Een plek waar tijd stilstaat en waar de hectiek van alledag plaatsmaakt voor pure ontspanning. Of je nu op zoek bent naar een moment van bezinning, een ontsnapping aan de dagelijkse drukte of een boost voor lichaam en geest. Reset Spa biedt een unieke ervaring die al je zintuigen prikkelt.

Stap binnen bij Reset Spa Den Haag, aan de idyllische Brouwersgracht, en laat de wereld even achter je. In dit float-center draait alles om jouw welzijn en ontspanning. Hier heb je geen afleiding van buitenaf. Enkel een intieme omgeving waar je volledig kunt ontspannen en genieten.

Succesvol binnen een jaar

In slechts een jaar tijd heeft Reset Spa Den Haag zich getransformeerd tot een exclusief float-center met vijf privé-floatbaden, omgeven door een serene binnentuin en een reset-café. Allemaal om jou de ultieme resetervaring te bieden. Na het succes in Naaldwijk werd unaniem besloten dat Den Haag ook deze rust verdiende.

Lees verder onder de foto >

Floaten bij Reset Spa Den Haag
Floaten | Foto: Reset Spa

Drijf op wolken

Ervaar het ultieme gevoel van gewichtloosheid tijdens een floatsessie in één van onze floatcabines. Op water doordrenkt met 100 procent natuurlijke magnesiumkristallen, bieden de floatbaden een unieke ervaring die lichaam en geest volledig tot rust brengt.

Floaten is niet alleen een moment van ontspanning, maar ook een kans om je lichaam te voeden met essentiële mineralen en te genieten van een diepe, rustgevende slaap. Heerlijk!

Unieke welnessbeleving

Bij Reset Spa draait alles om jouw unieke wellnessbeleving. Het is dan ook een absolute aanrader om jouw floatsessie te combineren met een heerlijke ontspannende massage. Over een magische ervaring gesproken! En wanneer je na dit alles afsluit met een smakelijke lunch of een heerlijke high-tea zul je je werkelijk herboren voelen.

Lees verder onder de foto >

Reset spa Den Haag massage
Massage | Foto: Reset Spa

Een onvergetelijk bezoek

Het team van Reset Spa zet alles in het teken om jou een ervaring te bieden die al je verwachtingen overtreft. Elk detail is zorgvuldig doordacht om jouw bezoek onvergetelijk te maken. Gastvrouwen staan altijd klaar om je te helpen, van vragen beantwoorden tot het bestellen van een hapje of drankje.

Bij Reset Spa ben je verzekerd van een persoonlijke behandeling. Vooraf ontvang je een duidelijke instructie zodat je het maximale uit je bezoek kunt halen.

Lees verder onder de foto >

Reset Spa Den Haag biedt arrangementen aan
Boek een arrangement | Foto: Reset Spa

Reset jezelf bij Reset Spa

Dus waar wacht je nog op? Ontdek deze heerlijke vorm van ontspanning en vernieuwing bij Reset Spa in Den Haag. Hier is jouw welzijn prioriteit. Laat de drukte van het dagelijks leven van je afglijden en dompel jezelf onder in een wereld van luxe en rust.

Na een bezoek aan Reset Spa keer je volledig gereset en verfrist naar huis! Klaar om de wereld met hernieuwde energie te omarmen. Bekijk alle behandelingen of maak gelijk een afspraak.

Author

Comments are closed.