Is je keuken toe aan een metamorfose, maar heb je geen zin in een verbouwing of om je spaarrekening te plunderen? Schakel dan Philip Wessels in. Met zijn bedrijf I Flip It wrapt hij jouw keuken binnen no-time met hoogwaardig interieurfolie. Ondertussen kun jij thuis gewoon je ding doen, zonder rotzooi of herrie.

Philip: “Veel mensen die hun keuken zat zijn, kopen een nieuwe. Hartstikke zonde van een keuken die verder nog goed is en ook niet zo duurzaam. Vaak gaat het vooral om de kleur. Dan is dit dé oplossing. Ik renoveer de keuken door het aanbrengen van folie op het oppervlak. Door de vele opties qua kleur en structuur is er altijd wel een foliesoort die bij jouw interieur past. Na een dag, soms twee dagen, lijkt het of je een compleet nieuwe keuken hebt, maar dan voor een stuk minder geld.”

Zin in een ander kleurtje

Waarom je je keuken zou laten wrappen in plaats van ‘m te verven? Het is duurzamer, oogt superstrak en egaal én blijft jarenlang mooi. Geen zorgen dus als je jouw droomhuis spot op Funda en de kleur van de keuken staat je niet aan. Met een beetje hulp van I Flip It geef je iedere oude keuken een nieuw leven en voldoet-ie straks helemaal aan je wensen.

Swipe voor de ‘before’ en lees verder onder de foto’s >

Foto’s: I Flip It

De trends van nu

Waar Philip in het begin vooral veel vraag kreeg naar matzwart – “de eerste vier maanden heb ik alleen dat staan plakken” – merkt hij nu dat gekleurde keukens in trek zijn. “Denk aan de lavendelkleuren en groene keukens die je nu veel ziet op tv en in woonbladen. In 2024 zijn er alweer allemaal nieuwe soorten folies uitgebracht. Mensen kunnen inmiddels kiezen uit meer dan 250 kleuren; er zijn alleen al twaalf tinten wit. Ook steen- en houtfolie behoren tot de mogelijkheden.”

Prijsindicatie en kleur kiezen

De prijs is erg afhankelijk van je keuken. Stuur je Philip foto’s via het contactformulier, dan kan hij op basis daarvan een goede prijsindicatie geven. “Als mensen willen, denk ik vervolgens met ze mee om een keuze te maken. In principe kom ik zelf langs met kleurstalen, want dat persoonlijke contact vind ik heel fijn en gezellig. Wonen ze ver weg, dan stuur ik samples op die ze rustig kunnen bekijken. Zo zien ze bijvoorbeeld hoe de kleur uitpakt tijdens verschillende dagdelen.”

Swipe voor de ‘before’ en lees verder onder de foto’s >

Foto’s: I Flip It

De reviews spreken voor zich

Inmiddels heeft Philip met zijn wrapkunsten al heel wat mensen blij gemaakt. Een greep uit de lovende recensies van I Flip It:

  • Querida en Patrick: ‘We waren zo onder de indruk van de kwaliteit dat we meteen hebben besloten om onze grote speakers en een gangkastje ook te laten doen. Buiten dat het allemaal supernetjes is gedaan, is Philip ook een heel enthousiaste en gezellige vent. Hij denkt mee en is erg behulpzaam!’
  • Eline: ‘Het is nu vier maanden geleden en de folie zit er superstrak op en is makkelijk af te nemen met een doekje. Wij adviseren I Flip It 100% en zijn echt dolblij met onze keuken!’
  • Danny en Kirsten: “Het is heel netjes gedaan en iedereen die bij ons komt, verbaast zich erover. Wij zijn dus helemaal tevreden!”

Heb jij ook wel trek in zo’n gewrapte keuken? Laat je verder inspireren of boek meteen een afspraak bij I Flip It. Eerst nog wat voor-en-na-foto’s bekijken? Philip verzamelt ze op Instagram.

Author

Comments are closed.