Als we toch eens de loterij zouden winnen… tot die tijd kunnen we alleen maar dromen van dit soort woningen. Gelukkig is er Funda zodat we wel even binnen kunnen kijken. Op de huizenverkoopsite hebben we een duinstrandhuis in Wassenaar gevonden. Deze staat te koop voor 4.485.000 euro.

De villa staat midden in de natuur bovenop een duinplateau met een vrij uitzicht over die grote duinen. Ook is er een grote duintuin.

Duinhuis

De woonkamer heeft grote ramen waardoor je goed kan genieten van de natuur om je heen. Hier komen vast wel eens vosjes voorbij. Verder zijn er vier slaapkamers en drie badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een grote glazenwand waardoor je midden in de natuur slaapt. Hier zijn geen buren, dus de gordijnen kunnen open blijven. Vanaf de bovenste verdieping heb je niet alleen een uitzicht over de duinen ook zie je de golfbaan van de Koninklijke Haagsche golf en Country Club. Wanneer je zo’n huis als dit koopt, ben je daar vast wel lid van.

Nog even een paar cijfers. De woning is 358 vierkante meter en het hele perceel heeft een opervlakte van 3.481 vierkante meter. Het duinhuis is gebouwd in 1937 en in 2004 helemaal gerenoveerd.

De foto’s

En nu het leukste, de foto’s!

Meer Fundaparels:

Comments are closed.