De renovatie van het Binnenhof is nu al bijna het meest besproken bouwproject in Den Haag. En ze zijn er nog wel een paar jaar mee bezig! Er komen steeds meer hekken in de straten rondom het oude gebouw te staan, wat gebeurt er nou eigenlijk binnen die hekken? Binnenkort kun je dat zien.

De renovatie van het Binnenhof is in september 2021 begonnen en duurt waarschijnlijk nog zo’n 4 jaar.

Meekijken

De dag van de bouw is op zaterdag 8 juni en dan kun je binnen de hekken van een van de grootste renovaties van het land kijken. Via een speciale route wandel je door de gebouwen van het Binnenhof en op verschillende plekken vertellen gidsen over wat er allemaal gedaan wordt. Ook wordt er natuurlijk van alles verteld over de geschiedenis.

Kijken bij het Binnenhof is gratis. Wel moet je je van te voren inschrijven voor een tijdslot. Dat kan binnenkort via de website dagvandebouw.nl.

Lees ook…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Deze Nederlandse motorbende-serie wordt opgenomen in Den Haag en jij kunt meedoen

Lees meer

Comments are closed.