Heb je dit weekend nog niet veel plannen? Neem dan eens een kijkje in dit lijstje vol Haagse weekenduitjes. Dans op het strand tijdens Vunzige Deuntjes, koop unieke platen tijdens Record Store Day of test je kennis tijdens een pubquiz bij de Prael.

Vunzige Deuntjes strandeditie

Bereid je voor op een avond vol beats en goede vibes, want de strandeditie van Vunzige Deuntjes staat voor de deur. Bij Azorra Beachclub op Scheveningen dans je vrijdag 19 april van 20.00 tot 1.00 uur op verschillende soorten muziek, zoals dancehall, hiphop, r&b en urban.

De line-up bestaat uit dj Wef, Rockefellababe en Nayla. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 17,50 euro en het feest is alleen te bezoeken als je 21 jaar of ouder bent.

Meer informatie

  • Azorra Beachclub Strand Noord 66, Scheveningen
  • Festivals en evenementen

Afrovision

Vrijdag 19 april dans je op housemuziek tijdens AfroVision bij Hofhouse. Verwacht een mix van verschillende soorten beats, drumgeluiden, oergeluiden en danskunsten. De line-up bestaat uit Leroy Styles, Rancido, Manu , Afrotura, Marchello Garcia, Perez en Ceciel Moyano.

Het feest begint om 21.00 uur en duurt tot 2.00 uur. De minimumleeftijd is 18 jaar en de dresscode is trendy casual. Tickets kosten 22,95 euro en je koopt ze hier.

Pop-up podium Rijswijk

Bij Museum Rijswijk verschijnt op zaterdag 20 april een pop-up podium. Elke twee maanden tot zaterdag 31 augustus popt dit podium op in verschillende delen van Rijswijk. De eerstvolgende editie heeft verhalende muziek als thema. Er zijn dan drie liveoptredens van Melanie Ryan, Jaïr Faria, Silke Veld.

Het evenement begint om 12.00 uur en tickets kosten 12,50 euro. Je koopt ze hier.

Meer informatie

  • Museum Rijswijk Herenstraat 67, 2282 BR Rijswijk
  • Festivals en evenementen

Record Store Day

Voor de echte Haagse muziekfanaat is het geen nieuws meer: op zaterdag 20 april is het Record Store Day. Op die dag verschijnen zeer exclusieve albums die alleen op die dag verkrijgbaar zijn. Bennies Fifties in Den Haag doet mee aan Record Store Day. Je hoeft niets te kopen, want je kunt ook voor een gratis optreden een bezoekje brengen aan de muziekwinkel.

Dit jaar is Within Temptation de Nederlandse ambassadeur van Record Store Day. Speciaal voor deze gelegenheid verschijnt er een exclusieve EP die op deze dag gratis verkrijgbaar is voor de eerste zesduizend klanten van Record Store Day.

Pubquiz

Willen jij en je vrienden of familie testen wie de slimste is? Doe dan op zondag 21 april mee met de pubquiz bij De Prael. De quiz bestaat uit acht rondes met algemene vragen, sport, spel, muziek, films en series.

Het begint om 15.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Je kan meedoen met twee tot zes personen en deelnemen kost 19,50 euro per team. Inschrijven kan hier.

Meer informatie

De Prael Bierbrouwerij

  • Festivals en evenementen

Comments are closed.