Ook fotogenieke Haagse locaties moeten soms op de schop. Sinds dinsdag 2 april is bijvoorbeeld het Lange Voorhout gedeeltelijk afgesloten voor rijverkeer.

Een handige weg die Tournooiveld met Kneuterdijk en Parkstraat verbindt is komende weken gedeeltelijk niet in gebruik.

Werkzaamheden aan de stadsverwarming

Van dinsdag 2 tot vrijdag 19 april is de korte kant aan de zijde van de voormalige Amerikaanse Ambassade van het Lange Voorhout afgesloten voor rijdend verkeer. Ook de wekelijkse biologische markt op woensdag is een klein stukje opgeschoven doordat er bouwmateriaal op de stoep staat.

Op de gemeentewebsite Bereikbarestad.denhaag.nl is hierover niets te vinden. Bij navraag blijkt dat Eneco werkt aan de bebuizing van de stadsverwarming. De afzetting bij het Lange Voorhout is de eerste van vele wegafzettingen die te maken hebben met de werkzaamheden aan stadsverwarming, laat de opzichter weten. Dat betekent dat ook andere plekken in de Haagse binnenstad binnenkort om deze reden tijdelijk worden afgesloten.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.