Terwijl de ene Hagenaar zich nog omdraait, zit de ander in het rode pluche te genieten van een voorstelling. Klinkt misschien vreemd, maar theater in de ochtend zorgt voor een vrolijk begin van je werkdag. Wij proberen het uit.

Theater Diligentia organiseert vanaf dinsdag 2 april weer de Breakfast Comedy Club.

Opstaan, ontbijten, lachen en naar je werk

Vanochtend, dinsdag 2 april stond de foyer van theater Diligentia aan het Lange Voorhout al vroeg vol met bezoekers. Ook stonden de tafels vol lekkere broodjes en jus de Orange. Het theater organiseert namelijk eens in de zoveel maanden de Breakfast Comedy Club.

Om 8.00 uur loop je het theater in voor een lekker ontbijtje van broodjes, een eitje, fruit en een vers bakkie, om een half uurtje later neer te ploffen in het pluche. Vervolgens is het twintig minuutjes lachen geblazen tijdens een korte comedyshow. Het is steeds een verrassing wie er zo vroeg zijn bed uit is gekomen om de show te verzorgen. Deze dinsdag was het Stefan Hendrikx. Om 9.00 uur kun je (als je doorfietst) op je werk zijn.

Volgende editie

Het evenement vindt vier keer per jaar plaats en past zich qua ontbijt aan bij een thema of feestdag. De volgende editie is al in de verkoop en vindt plaats op maandag 30 september.

Kaarten voor de Breakfast Comedy Club kosten 19,50 euro per stuk en zijn inclusief het ontbijt. 

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.