Ga je dit weekend op zoek naar paaseitjes? In de wijk Duttendel staat nu een huis te koop met een tuin van 1.242 m². Daar kun je lang zoeken naar de paaseitjes. De woning zelf is ook niet klein. De vrijstaande villa heeft maar liefst negen kamers!

Deze villa aan de Klatteweg 28 is gebouwd in 1958. Het familiehuis is 324 vierkante meter, heeft negen kamers waaronder een wijnkelder, een inpandige garage en een tuin. Daarbij staat het huis dicht bij de duinen en het strand. Wat dit huis kost? Op Funda vraagt de eigenaar 2.990.000 euro.

Tuin

De tuin is samen met tuinarchitect Mien Ruys aangelegd en loopt rondom het huis, je kunt dus altijd wel een plekje in de zon vinden, als de zon schijnt. Er zijn diverse terrassen waaronder een overdekt terras met haard.

Bekijk hier de binnenkant van de woning:

Er zijn negen kamers waaronder twee keukens en twee badkamers. Verder is er in de souterrain ruimte voor een gamekamer en vanuit daar loop je zo door naar de garage waar plek is voor twee auto’s.

Lees ook…

Comments are closed.