Winkelen tot laat, dat kan in Den Haag dagelijks, maar eens per jaar is de binnenstad extra laat open en gevuld met entertainment. Voeg daar ook nog leuke aanbiedingen aan toe en je hebt ShoppingNight Den Haag!

Bijna is het weer zover: het jaarlijkse feestje voor Haagse shopaholics, de ShoppingNight, komt er aan.

Winkelen tot 22.00 uur

Op zaterdag 25 mei is het zover, dan wordt de binnenstad van Den Haag omgetoverd tot een waar feestje voor mensen die van winkelen houden. Tijdens ShoppingNight Den Haag is er de hele dag van alles te beleven én zijn er leuke doe-dingen en acties gaande in de binnenstad.

Lees verder na de Insta-post >>>

Vanaf 13.00 uur tot 22.00 uur zijn er optredens, modeshows en acties bij restaurants en winkels in de Haagse binnenstad.

Remix thema

Dit jaar vindt ShoppingNight voor de zestiende keer plaats. Dit jaar is het thema Remix, dat betekent dat er aandacht is voor duurzaamheid met Re-pair en Re-use van je garderobe.

Het complete programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Afgelopen jaar waren er kraampjes in Chinatown, verschillende modeshows, fotoshoots waar je aan kon deelnemen en een grote brassband, dus dat belooft veel goeds voor de editie van 2024!

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.