Het vinden van een koopwoning is ontzettend lastig, zeker als starter. Voor in- en omwonenden van Den Haag die een plekje in de buurt zoeken, ligt er een nieuw en uniek woonconcept aan de horizon. De 255 studio’s en appartementen van Corner Lofts in Den Haag bieden een bijzondere combinatie van privacy en sociaal contact.

Het woningtekort is een probleem dat veel verschillende mensen raakt. Voor starters die net klaar zijn met studeren, jonge gezinnen en alleenstaanden is het lastig om een fijn thuis te vinden. Woningbouwprojecten als Corner Lofts in Den Haag helpen dit probleem tegen te gaan.

Dit is Corner Lofts

Dit complex telt negen verdiepingen en komt aan Station Hollands Spoor te liggen. Hier zijn straks 255 gloednieuwe koopwoningen beschikbaar. Het gaat hierbij om 189 studio’s, 42 tweekamerappartementen en 24 driekamerappartementen, met verschillende afmetingen.

Het Shared Living concept

In het nieuwe wooncomplex van Corner Lofts bevinden zich niet alleen woningen. Er komt namelijk ook een overvloed aan gemeenschappelijke ruimtes in het gebouw. Deze deel je met je buren en zijn daarom de perfecte plekken om samen te komen, wanneer jij dat wil. Ontspan in de bar, geniet van het gemeenschappelijke dakterras, werk aan je conditie in de fitnessruimtes, of profiteer van de lounge met gedeelde wasmachines en drogers.

Ook voor vrienden en familie van bewoners zijn de gemeenschappelijke ruimtes een uitkomst. Er zijn logeerkamers aanwezig die je voor je gasten kan reserveren, en een extra grote keuken waarin je met jouw hele familie kan koken. Corner Lofts biedt een handige in-house app om deze ruimtes te reserveren en bewoners een eersteklas ervaring te bieden. Bovendien staat er een toegewijde community manager klaar om al je vragen te beantwoorden en te zorgen voor een comfortabele en veilige leefomgeving.

Lees verder onder de foto >

Gemeenschappelijke bar en lounge in het Corner Lofts wooncomplex. Foto: Corner Lofts

Jouw eigen ruimte

In het wooncomplex van Corner Lofts bevinden zich straks 189 studio’s, 42 tweekamerappartementen en 24 driekamerappartementen, met diverse afmetingen. Binnen dit aanbod vind je gegarandeerd de zelfstandige woning die perfect bij jou past. Op de website kan je alvast een voorproefje zien van hoe mooi die woningen eruit zullen komen te zien. Zo combineert Corner Lofts het genot van interactie met je medebewoners wanneer je dat wil, en de beschikbaarheid van privacy wanneer je die nodig hebt.

Schrijf je in

Lijkt het je wel wat om in het hartje van Den Haag te wonen? Via de website van Corner Lofts kan je nu al je interesse kenbaar maken! Als je je inschrijft word je op de hoogte gehouden van het project via de nieuwsbrief. Zo krijg je updates over het verdere verkoopproces en kan je binnenkort je woningvoorkeuren doorgeven. Er zijn al veel enthousiaste reacties ontvangen, dus wees er gauw bij!

Author

Comments are closed.