Kun je geen genoeg krijgen van de eeuwige strijd tussen de Jedi en de Sith? Dan zit je vrijdag 3 mei goed in de Pathé bioscoop aan het Spui. Om 10.00 begint daar de 24 uurs Star Wars marathon.

25 jaar geleden kwam Star Wars Episode I: The Phantom Menace uit. Om dat te vieren is deze klassieker weer terug in de bioscoop.

Marathon

Om het jubileum echt episch te maken is er een marathon waarbij alle negen delen van de saga voorbij komen. Na een dag en nacht filmkijken krijg je zaterdagochtend een ontbijt voorgeschoteld zodat je weer fris aan de dag kunt beginnen.

In Pathé bioscoop Spuimarkt begint vrijdag 3 mei om 10.00 uur de Star Wars marathon en deze duurt tot zaterdag 4 mei 11.00 uur in de ochtend. Alle negen delen van de Star Wars saga worden vertoond, deze zijn Engels gesproken en niet ondertiteld. Een ticket inclusief ontbijt kost 69,50 euro en de verkoop begint 29 maart om 17.00 uur.

Star Wars Episode I: The Phantom Menace is vanaf vrijdag 3 mei tot en met dinsdag 7 mei in de bioscoop te zien. Deze is wel Nederlands ondertiteld.

Lees ook…

Comments are closed.