Begin september staat er op het strand, bij de haven, een gigantisch podium voor de concertreeks van Live on the Beach. Onder andere Kane, Acda en de Munnik en Anouk treden op en nu is ook het programma van de laatste dag bekend.

Zondag 1 september geven Tino Martin, André Hazes en Mart Hoogkamer een strandconcert op Scheveningen.

Zomeravond

Deze drie Nederlandse zangers hebben nooit eerder samen een concert gegeven. Mart Hoogkamer begint de avond en dan zal de sfeer er vast gelijk goed inzitten. Daarna staat André Hazes op het podium en Tino Martin sluit het feestje af.

Om het feestje compleet te maken zijn er foodtrucks, er is een wijnbar en cocktailbar. Mart Hoogkamer: “Met André en Tino samen een avond vullen. Hoe leuk is dat! Dit wordt het grootste strandfeest wat ik me maar kan indenken.”

Tickets

Kaartjes voor ‘Tino, Mart en André Celebrating the Summer’ kosten 60 euro en zijn vanaf vrijdag 29 maart 10.00 uur verkrijgbaar via liveonthebeach.nl.

Meer over Live on the Beach 2024:

Comments are closed.