In de wereld van dating-apps en online ontmoetingen blijft het échte contact vaak achter. Kasper van Kooten, bekend als cabaretier en acteur uit onder andere All Stars en Oogappels en van zijn populaire dating podcast Kasper spreekt af, besloot samen met indebuurt.nl en Theater Junushoff in Wageningen het Swipefestival 2024 te organiseren. Een offline datingevenement waarbij echte ontmoetingen en entertainment centraal staan. Geloof ons, daar wil je bij zijn!

Pssst! Koop hier alvast jouw kaartje voor je te laat bent…

Een festival voor iedere single

Love is in the air! Op 2 juni 2024 komt de eerste editie van het Swipefestival tot leven. Theater Junushoff vormt met haar meerdere mooie zalen en prachtige park dé droomlocatie voor dit evenement. De locatie wordt omgetoverd tot heus festivalterrein! Vanaf 13.00 uur stipt start het bomvolle programma van hét singles evenement van deze zomer.

Of je nu 30, 50 of 65+ bent, er zullen zeker vrijgezellen in jouw leeftijdscategorie zijn, omdat dit festival genoeg te bieden heeft voor alle leeftijden vanaf 30+. De tickets vliegen de deur uit, dus zorg dat je er op tijd bij bent. VOL=VOL!

Lees verder onder de foto >

Swipefestival Kasper van Kooten
Swipefestival Foto: Kasper van Kooten

Nieuwe connecties maken

Bij het Swipefestival draait het niet alleen om singles ontmoeten, maar ook om de heerlijke festivalsfeer met van alles om te beleven. Hierdoor sla je de moeilijke eerste stap van een 1-op-1 date over en ga je met een hele groep mede-vrijgezellen op avontuur. Zo breek je samen het ijs en geniet je bijvoorbeeld van wervelende comedy optredens, gave workshops en lezingen of lekkere muziek! Alles met één centraal thema: nieuwe liefde.

Geen urenlang foto’s swipen vooraf, maar echte ontmoetingen met honderden andere leuke singles in een gezellige en veilige omgeving.

Lees verder onder de foto >

Theater Junushoff Swipefestival Kasper van Kooten
Theater Junushuff | Foto: Junushoff

Een programma voor iedereen

Het Swipefestival 2024 kent een rijk en gevarieerd programma. Iedere bezoeker krijgt échte hartjes om uit te delen aan échte medebezoekers. Vervolgens kun je samen gaan wandelen over het gave festivalterrein met verschillende optredens en attracties.

Van een intieme Amy Winehouse Tribute tot tropische VR-reizen, van onze spetterende 80s band tot het Liefdesspreekuur van professor Tila Pronk, van diverse workshops tot een romantisch boottochtje, en van silent schuifelen tot een heuse date-cheerleader. Kortom; tal van gave acts, coaching en activiteiten met voor ieder wat wils.

Beleef het Swipefestival zelf!

Klaar om offline nieuwe mensen te ontmoeten en een geweldige dag te beleven? Mis de eerste editie van het Swipefestival niet! Kom op 2 juni 2024 naar Theater Junushoff in Wageningen en ervaar een dag vol met leuke ontmoetingen tussen uniek entertainment. En wie weet vind je wel jouw perfecte match!

Koop nu je ticket en dan zien we jou daar. We kunnen niet wachten om jullie in de liefdeswatten te leggen!

Comments are closed.