Foto ter illustratie. Foto: Munckhof

De KLM-busdienst Nijmegen – Arnhem – Schiphol breidt vanaf 31 maart uit van één naar twee diensten per dag. Voor de extra dienst maakt vervoerder Munckhof gebruik van een minibus, die plek biedt aan twintig passagiers.

Voorheen vervoerde Munckhof namens KLM al passagiers van Maastricht via Eindhoven naar Schiphol en retour (twee keer per dag) en van Nijmegen via Arnhem naar Schiphol en retour (één keer per dag). Vanaf zondag 31 maart rijdt laatstgenoemde dienst ook twee keer per dag.

De voertuigen die voor deze diensten ingezet worden, rijden volledig op biobrandstof. “De samenwerking heeft ertoe geleid dat we van conventionele brandstof naar biobrandstof zijn overgegaan”, zegt Bas Gerressen, SVP Benelux, Dutch Caribbean & Suriname bij KLM, daarover. “We vertrouwen erop samen met Munckhof te blijven vernieuwen en verduurzamen.”

Lees ook:

18-jarige ondernemer zet met AmsEindShuttle nieuwe pendeldienst op Nieuwe locatie voor taxi’s Uber en Bolt op Schiphol

Author

Comments are closed.