Ouder worden? Je voelt je zelfverzekerder, sexier en vrijer dan ooit. Maar past die BH nog wel bij jou? Bij Livera Den Haag helpen ze jou graag met het vinden van de juiste pasvorm en stijl. En hoe leuk is dit: je krijgt ook nog eens 20 procent korting op alle favorieten van Livera van dit voorjaar!

Livera viert zelfliefde met de nieuwste collectie die comfort, elegantie en kleur omarmt. Want wie zegt dat je niet sexy kunt zijn op elke leeftijd?

Lees verder onder de foto’s van de nieuwe collectie lingerie en badmode >

Foto’s: Livera

Je bent het waard

In plaats van een uurtje gedachteloos scrollen op Instagram, besteed die tijd eens om jouw lingerie na te lopen. Past het nog goed en nóg beter: hoe voel je je daar in?

Terwijl onze lichamen veranderen, veranderen de lingerie sets niet altijd met ons mee. Sterker nog, 80 procent van de vrouwen draagt nog steeds de verkeerde BH-maat. Onze lichamen verdienen beter, vooral als we ouder worden.

Maak een lijstje van wat je mist, zoals t-shirt-BH’s, een leuke bikini, comfortabele onderkleding en items waarin je je sexy voelt. Haal dit seizoen inspiratie uit in de nieuwste trends die Livera Den Haag je te bieden heeft.

Dit zijn de nieuwste trends

Stap binnen bij Livera aan de Frederik Hendriklaan 273 voor een portie creativiteit, vrijheid en vrolijkheid. Of je nu op zoek bent naar mooie lingerie, comfortabele nachtmode of stijlvolle badmode, Livera heeft alles voor vrouwen zoals jij – die in de bloei van het leven staan. Waar we blij van worden: je krijgt nu 20 procent korting op alle favoriete items van Livera van dit voorjaar!

Lees verder onder de foto’s >

PORTOFINO – Bowie Bikinitop, ZANZIBAR – Amber Badpak, ZANZIBAR – Britt Bikini Top, ST TROPEZ – Bodine Tankini, ABSOLUTELY BLOOMING – Voorgevormde BH, SOFT LACE – Voorgevormde memory BH, STRIPES – Janet Top LS, FLOWERS ART – Janet Top | Foto’s: Livera

Vier jezelf

Wacht niet langer en ontdek de uitgebreide collectie bij Livera Den Haag. Schaamteloos jezelf zijn, dat is waar het om draait. Dus omarm jezelf, vier je vrouwelijkheid en voel je fantastisch in lingerie, nacht- en badmode. Bij Livera is zelfliefde altijd in de mode!

Author

Comments are closed.