Krijg jij ook zoveel zin in een leuk feestje door de komst van het voorjaar? Mooi, want op zaterdag 6 april is er weer de Maximum Disco Party in Den Haag! Geniet van lekkere beats, heerlijke drankjes en een topsfeer.

Poets je dansschoenen en je zangstem op, want stilstaan is onmogelijk en niet meezingen eigenlijk ook. Want je kent ze allemaal! Ze gooien alle registers open om jou de dansvloer op te trekken. Maximum Disco Party is een evenement op de Hudson Zuid in Den Haag. Wat je kan verwachten? Hits uit de jaren zeventig, tachtig, negentig én de zero’s. Allemaal om lekker op te dansen, volledig verzorgd door het Disco-Train DJ Team.

Lees verder onder de foto >

Disco-Train
Foto: Disco-Train

Feest voor iedereen

Het feest barst los op zaterdag 6 april om 20.00 uur. Iedereen vanaf 25 jaar oud is welkom. Maximum Disco staat bekend om een divers publiek van alle leeftijden, dus iedereen kan aansluiten! Een ongedwongen sfeer, geen gedoe en gewoon dansen op bekende hits: dat is Maximum Disco Party.

De beste sfeer

De deuntjes komen van het Disco-Train DJ Team. Dit feestje heeft een echt ongedwongen sfeer. Vrienden zijn zo gemaakt! Ook handig: je kan parkeren voor de deur van het feestterrein.

Lees verder onder de foto >

Disco-Train
Foto: Disco-Train

Mis het niet

Er zijn al een heleboel kaarten verkocht, maar je kan er nog bij zijn! Een kaartje kost 21,50 euro. Kom je met een groep? Dan krijgen jullie korting en kost je kaartje 18,50 euro. Scoor snel jouw kaartjes en zorg dat je erbij bent!

Author

Comments are closed.