Optredens, gezelligheid, drankjes en nog veel meer: dat vind je bij de Parade in Den Haag. Het rondreizende theaterfestival keert dit jaar terug naar onze stad, en wel op 5 tot en met 21 juli 2024.

Op de Parade zijn meer dan tachtig theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen. Veel voorstellingen zijn volgens de organisatie speciaal voor het festival bedacht en ook alleen op de Parade te zien. “De voorstellingen duren gemiddeld 30 minuten, waardoor je makkelijk twee, drie of zelfs vier voorstellingen kan zien op een avond”, lees je op de website.

De Parade in Den Haag

De Parade is van 5 juli 2023 tot 21 juli 2024 in Den Haag. Het festival strijkt neer in het Westbroekpark. Het programma wordt later bekendgemaakt.

Tekst loopt door onder de foto van de Parade in het Westbroekpark >

Parade. Foto indebuurt

Haagse kinderen

Niet alleen volwassen inwoners vermaken zich bij de Parade in Den Haag, want er zijn veel voorstellingen speciaal voor kinderen. Denk hierbij aan theatervoorstellingen, maar ook muziekoptredens en workshops.

Naast Den Haag is de Parade ook in Eindhoven, Amsterdam en Utrecht en Rotterdam.

Toegangstickets de Parade

De Parade opent iedere dag (met uitzondering van de openingsvrijdag) om 14.00 uur. Het eerste uur is entree gratis! Toegang tot het terrein kost 9 euro per volwassene. Kinderen krijgen korting, net als mensen met een Ooievaarspas of CJP. De kosten per voorstelling verschillen. Op dit moment kun je nog geen tickets kopen.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.