Iedere taxichauffeur is sinds maart verplicht de QR-raamsticker in het voertuig te hebben. Foto: ProMedia/Olivier Smits

De eerste stappen voor de Rotterdamse Taxi Aanpak zijn gezet: taxi’s beschikken nu over QR-raamstickers, waarmee passagiers eventuele klachten digitaal kunnen melden bij het Rotterdams Taximeldpunt. De stickers moeten de vindbaarheid van het taximeldpunt, een van de wapens die de gemeente inzet om misstanden als het hanteren van woekerprijzen, vergroten.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.