Het is omrijden voor vaste bezoekers van de Albert Heijn supermarkt aan de Steijnlaan in Transvaal. De winkel gaat een tijdje dicht voor een grote verbouwing.

Hamsteren zit er even niet in vanaf dinsdag 2 april. Dan sluit de Albert Heijn aan de Steijnlaan 106 voor twee weken de deuren.

Deze Albert Heijn gaat verbouwen

De voorbereidingen voor de verbouwing van het Albert Heijn filiaal aan de Steijnlaan zijn al begonnen, maar daar merken klanten nu nog niks van. Vanaf dinsdag 2 april is dat wel het geval. Dan sluit de winkel om 17.00 uur voor de verbouwing en gaat twee weken later, op dinsdag 16 april om 11.00 uur, weer open.

Na de verbouwing belooft de Appie een groter versaanbod, meer soorten rijst en noedels én bredere paden. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Apeldoornselaan 266, Elandstraat 160, Escamplaan 281 en Hobbemastraat 173.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.