Ken je de açai bowl al? De basis is een soort pap gemaakt van açaibessen en melk zoals soja- of amandelmelk daarbij voeg je bijvoorbeeld fruit en granola. Heerlijk gezond dus. Binnenkort kun je deze bowl helemaal zelf samenstellen bij Oakberry aan het Noordeinde 36.

Oakberry is al te vinden in Rotterdam en Amsterdam en is ooit begonnen in Brazilië. Het land waar de açai bowl vandaan komt.

Oakberry Den Haag

Het nieuwe restaurant van Oakberry opent voor de zomer in Den Haag. In het restaurant kun je dan je eigen acai bowl gaan samenstellen. Hoe dat eruit ziet? Je krijgt een beker met daarin verschillende laagjes van bevroren bessen en bijvoorbeeld mangoqpuree, chiapudding en granola. Verder kun je toppings kiezen zoals cocao nibs en verkruimelde paçoca, dat is een Braziliaans snoepje dat gemaakt wordt van pinda’s, zoetstoffen en zout. De prijzen van een bowl variëren tussen de 12 en 17 euro.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Samantha (Barbie) geeft een openhartig interview: ‘Ik ben weer op de goede weg’

Lees meer

Comments are closed.