Foodies willen geen editie van de Pasar Malam Istimewa XL in Rotterdam missen. En dit jaar is dat XL geen overdrijving: met 160 stands is dit de grootste editie van Nederland! Dat betekent nóg meer (food)stands en activiteiten. Koop alvast jouw kaartjes of ontdek wat je er allemaal kunt doen.

Pasar Malam Istimewa XL is hét event voor Indonesische en Indische cultuur. Dit jaar valt het evenement in het paasweekend, van vrijdag 29 maart tot en met maandag 1 april. Voor deze editie verhuist de indoor markt naar een nog grotere hal in Ahoy. Een onvergetelijke kans die je niet wil missen!

Een stukje Indonesië in Rotterdam

Vaste bezoekers weten dat Ahoy tijdens dit evenement een en al kleuren, geuren en geluiden is. Mis deze editie niet om te genieten van de grootste indoor Pasar Malam van Nederland! Met maar liefst 160 stands, twee podiums en 48 optredens belooft Pasar Malam Istimewa XL een waar paradijs te zijn voor liefhebbers van exotisch eten, unieke producten en geweldig entertainment.

Lees verder onder de foto’s >

Foto’s: Istimewa Events

Hari Maluku

De openingsdag, vrijdag 29 maart, staat in het teken van Hari Maluku. De organisatie heeft extra tijd en energie gestoken in het eren van de Molukse cultuur. Bereid je voor op betoverende optredens van Molukse artiesten en dansgroepen. Ontdek de Molukse straat (Jalan Maluku), waar je shopt bij nieuwe Molukse restaurants en geniet van de presentatie door icoon Milly Akerina.

Shoppen, proeven en ervaren

Voor de shopliefhebbers is er het hele weekend een overvloed aan keuzes, van sambals tot woonaccessoires en van kleding tot wierook. Laat je verwennen met pitjit (massages) of maak contact met overleden dierbaren dankzij mediums.

Het grootste Indo community-platform, Indo’s Be Like, presenteert haar gloednieuwe merchandise-collectie. En vergeet niet een bezoek te brengen aan de nieuwe Indonesische koffiestand: Kopi Melanesia prikkelt al jouw zintuigen met hun verse koffiebonen uit Papua Nieuw-Guinea.

Hét uitje voor het hele gezin

Ook de bijzondere optredens wil je bezoeken: maar liefst 48 optredens staan in de agenda. Samen met een breed aanbod aan heerlijk eten en unieke producten is Pasar Malam Istimewa XL dé perfecte bestemming voor het hele gezin. Koop nu je dagkaartjes of passepartouts voor alle dagen of bekijk het complete programma van Pasar Malam Istimewa XL in Rotterdam.

Mis deze kans niet om de grootste indoor Pasar Malam van Nederland te ervaren – een waar festijn van cultuur, culinaire hoogstandjes en entertainment!

Author

Comments are closed.