Naast Acda en de Munnink en het Grootste Zomerfeest vindt er deze zomer nóg een concert plaats op het strand van Scheveningen. Niemand minder dan Kane geeft op vrijdag 30 augustus een concert. Ook het voorprogramma is lekker Haags.

Kane geeft op vrijdag 30 augustus een strandconcert op het strand van Scheveningen. Het concert is onderdeel van de serie concerten van Live on the Beach bij het noordelijk havenhoofd.

Live on the Beach

Deze zomer is het exact 25 jaar geleden dat de band voor het eerst op het Scheveningse strand speelde. Naast Kane staan als voorprogramma de Haagse bands The Indien en Prins S. en de Geit op het podium. Een 100% Haagse avond dus.

De deuren van het Scheveningse strandconcert gaan om 17.00 uur open. Om 18.10 uur speelt The Indien, om 19.30 Prins S. en de Geit. Het concert van Kane start om 21.00 uur waarna een afterparty om 23.00 uur het Haagse feestje afsluit.

Tickets kosten 62,50 euro (exclusief servicekosten) en zijn te koop vanaf vrijdag 22 maart om 10: 00 uur via www.liveonthebeach.nl.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.