Feesten tot de max én toch op tijd in je bed liggen. In Den Haag zijn steeds meer feestjes die al lekker vroeg op de avond beginnen, zodat je al voor middernacht op een oor kunt liggen. Fijn als je de volgende dag nog iets actiefs wil doen, of een huis vol kinderen hebt.

Vroeg Zat in het Paard

Zaterdag 23 maart kun je vroeg stappen in Paard. Om 19.00 uur begint Vroeg Zat. Uit de spieker dreunt disco, pop, reggae, rock en ook hardcore. Het feest gaat door tot 23.00 uur en een ticket kost 17 euro.

Vroeg pieken in Westwood

Zaterdag 30 maart is Vroeg Pieken in Westwood. Vanaf 20.00 uur tot 00.30 uur draait de dj hits van hiphop tot salsa.

Een ticket kost 19,50 euro.

Discotrain in Hudson

Zaterdag 6 april is in Hudson Zuid Maximum Disco Party van Disco Train. Je kan vroeg beginnen: om 20.00 uur máár ook lang doorgaan. Om 02.00 uur eindigt dit feest pas. Hou jij het zo lang vol? Een ticket kost 22,50 euro.

Meer uittips:

Comments are closed.