De nachtbussen vervoeren reizigers vanaf Leiden centraal van en naar Katwijk en Noordwijk. Foto: Shutterstock/Frans Blok

Jonker Travel neemt het nachtelijk openbaar vervoer in Noordwijk en Katwijk van en naar Leiden Centraal voor zijn rekening, nadat een eerdere zoektocht naar een geschikte vervoerder niks had opgeleverd. De bussen van het Katwijkse touringcarbedrijf zullen vanaf april gaan rijden, tot tenminste 2025.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.