Jaja, je hoort het goed; er is weer nieuws over Kijkduin. De badplaats is bijna klaar dus openen nieuwe winkels en restaurants hun deuren. Zo ook de cocktailbar van de Haagse Chaya Houtschilt (26).

Chaya is geen onbekende binnen winkelcentrum Nieuw Kijkduin. De onderneemster is op dit moment druk aan het werk in de Breeze Boutique, de winkel van haar moeder, maar ondertussen bereidt ze zich voor op de nieuw te openen cocktailbar op de boulevard.

Mediterraans met overdekt terras

Zojuist heeft Chaya de sleutel ontvangen van haar eigen pand aan de boulevard van Kijkduin. Trots laat ze de nu nog lege ruimte zien. “Nog voor de zomer ga ik open”, vertelt ze. “Naast cocktails serveren we straks Mediterraans eten om te delen; shared dining.”

De cocktailbar krijgt de naam Chaya Kijkduin en krijgt volgens Chaya een instagrammable interieur. “Goud, bruin en turquoise worden de hoofdkleuren. En we zijn het hele jaar open want we hebben een groot overdekt terras.”

Chaya Kijkduin opent op 1 mei aan de Kijkduin Boulevard 41.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.