Ken jij de bekende treintjes in het Zuiderpark? Vast wel! En zo niet; zeker een keer gaan kijken. Binnenkort gaan ze weer rijden.

In de wintermaanden rijden de (stoom)treintjes geen kinderen (maar ook volwassenen) door het Haagse Zuiderpark. Maar voor de fans is er goed nieuws: ze komen uit hun winterslaap.

Kleine stoomtreintjes om op mee te rijden

Elke woensdag en zondag is het in de lente en zomer een drukke boel bij Stoomgroep West in het Haagse Zuiderpark. Volwassenen en vooral kinderen kunnen dan meerijden op verschillende modeltreintjes.

Vanaf eerste paasdag rijden de treinen weer door het Zuiderpark. Ook tweede paasdag rijden de treintjes. Elke zondag kun je van 11.30 uur tot 16.30 uur en op woensdagen van 13.00 uur tot 16.30 uur instappen. Een ticket kost 1,50 euro.

Internationale Stoomdagen

Ook komen de Internationale Stoomdagen er weer aan. Op zaterdag 27 en zondag 28 april zijn diverse zelf gebouwde (stoom) machines te zien aan de Mr. P. Drooglever Fortuijnweg 50 in het Zuiderpark. Tijdens de stoomdagen komen modelbouwers uit binnen- en buitenland hun modellen showen. Ook dit weekend rijden de stoomtreinen door het park en kun je meerijden.

Stoomgroep West Zuiderpark

Mr. P. Droogleever Fortuynweg 50, 2533 SR Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.