Wekelijks stellen we bij indebuurt Den Haag een asieldier aan je voor, in de hoop dat hij of zij een lief baasje vindt. Deze week kater Bo(hemian).

Bohemian is een knappe grote kater van één jaar. Maar met zo’n imposant groot lijf, heeft hij maar een klein hartje.

Bange kater Bo

Andere katten vindt hij zo eng, dat hij zijn hok niet uit is geweest tot de andere katten van de kamer af waren. Hij heeft toen eindelijk zijn eerste stappen gezet. Hij had een ‘hanenkam’ en een dikke staart. Ging overal snuffelen en controleren of er echt geen andere kat meer was. Oh jee.. Jawel! Zat er in een bovenhok toch nog een. Meteen ging hij onder de hokken zitten. Oh… wat is dat eng! Met liefkozende woordjes hebben we hem toch weer tevoorschijn gekregen.

Op zoek naar een gezellig huis

Ook al vindt Bohemian andere dieren niet leuk, mensen vindt hij super. Hij vindt het heerlijk om geknuffeld te worden. We krijgen dan kopjes tegen onze kin. Hij kneedt met blije voetjes en gaat ook lekker kwijlen. We zoeken dus een gezellig huisje voor deze held op sokken. Waar hij het rijk voor zich alleen heeft. Waar er altijd een schoot is om lekker op te liggen en een tuintje waar niet te veel buurtkatten rond hangen.

Hij laat zich hier nog niet van zijn drukste kant zien, want dat is nog veel te spannend. Bohemian is wel nog jong, dus we verwachten wel dat hij zeker ook wil spelen en ravotten als hij zich eenmaal vertrouwd voelt.

Bo heeft een speciaal dieet voor blaasgruis.

Heb je de juiste omgeving voor Bo en een schoot voor onze grote ‘kleine’ held? Stuur dan een mail aan [email protected]

Stichting Haags Dierencentrum

Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.