Struinen langs de kramen en urenlang tussen de boeken snuffelen: op zondag 2 mei is de antiekmarkt terug voor een nieuw seizoen. Vanaf dan kun je elke zondag parels scoren op het Lange Voorhout in het centrum van Den Haag.

In de wintermaanden is de antiek- en boekenmarkt vrij klein. Er staan maar een paar kramen, maar nu de lente (en de zomer) eraan komt, betekent dat ook een grotere markt!

Antiek, kunst en boeken

Aan het Lange Voorhout vind je (in de winterperiode) op donderdagen slechts één antiekkraam en een paar boekenkramen waar je kunt struinen naar moois. Maar vanaf zondag 2 mei is ook de zondagse (en veel grotere) versie van de Haagse antiek- en boekenmarkt weer geopend.

Vanaf zondag 2 mei is de antiek- en boekenmarkt zowel zondag als donderdag weer groter (en gezelliger). Tientallen kramen met antiek, kunst en boeken zorgen voor veel slenter en snuffelplezier. Ook zijn er kraampjes met eten en drinken.

De antiek- en boekenmarkt is gratis toegankelijk van 10: 00 uur tot 18: 00 uur op het Lange Voorhout. De zondagsmarkt is er tot en met 22 september.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.