Foodfestival TREK is op zoek naar Haags talent. Het festival draait om eten en drinken, maar daar hoort ook een stukje entertainment bij. Zing jij de sterren van de hemel of kun je aardig acteren? Wie weet sta jij op de planken van het foodfestival deze zomer.

Op 30 en 31 augustus en 1 september staat het festival weer in het Westbroekpark in Den Haag. Drie dagen lang kun je bij de mobiele keukens en barretjes van hapjes en drankjes bestellen.

Groot aanbod talent

Op het festivalterrein is er naast een overdekt hoofdpodium een extra podium, waar verschillende acts een acte de présence zullen geven. Ook zijn er optredens in de theatertent. Misschien sta jij deze zomer op een van deze podia?

Optredens

Om de festivalsfeer compleet te maken is de organisatie op zoek naar Haagse talenten die willen optreden. Bandjes, theatergroepen, acteurs, beeldhouwers, singer-songwriters, dansers, schilders en kleinkunstenaars kunnen zich opgeven via de website. Go, go, go!

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.