Onder meer het leerlingenvervoer kent een aanzienlijke klachtenstijging. Foto: Shutterstock/Bricolage

Het aantal klachten over het doelgroepenvervoer in Zwolle is in de tweede helft van 2023 fors toegenomen. Volgens het gemeentebestuur heeft de stijging van het aantal klachten te maken met uitval door ziekte onder zowel chauffeurs als telefonisten op de centrales.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.