Wakker liggen, tellen tot je schaapjes zelf in slaap vallen – komt dit je bekend voor? We weten allemaal dat een goede nachtrust belangrijk is. Maak daarom kennis met Dream Wish, een onderneming opgericht door een moeder op missie. Gedreven door de slapeloze nachten van haar zoon, besloot ze het heft in eigen handen te nemen en ontwikkelde de duurzame verzwaringsdeken. Benieuwd naar dit verhaal? Lees dan vooral verder! 

Deze reddingsboei is voor iedereen die verlangt naar een ongestoorde nachtrust. Dream Wish staat voor je klaar met open armen en een deken die jou de hele nacht laat doorslapen. Het is tijd om je slaaproutine een flinke upgrade te geven en jezelf te trakteren op de rust die je verdient. 

Van nachtmerrie naar droomoplossing

Het begon allemaal met de jongste zoon van Deborah, de oprichtster van Dream Wish. Hij worstelde met slaapproblemen, dus er moest iets veranderen. Ze stuitte op het concept van ‘diepe druk’ en de rustgevende werking ervan op het lichaam. Ze startte met het maken van haar eigen ‘diepe druk’-dekens, ook wel bekend als verzwaringsdekens.

Lees verder onder de foto >

Dream Wish verzwaringsdekens kinderen
Deborah | Foto: Dream Wish

Doorslapen na het juist gewicht

Nadat Deborah het ideale gewicht had gevonden, sliep haar zoon iedere nacht door! Ze voelde zich geïnspireerd om het concept verder uit te breiden. De beschikbare producten waren namelijk teleurstellend: niet duurzaam en inefficiënt in het leveren van de beloofde ontspanning. Dit kon beter!

Eigen verzwaringsdekens

Ze startte met de ontwikkeling van haar eigen verzwaringsdeken en selecteerde met zorg materialen en een ontwerp dat het gewicht gelijkmatig verdeelt. Zo zagen de eerste testdekens het licht. Deze aanpak is nog altijd een succes!

Lees verder onder de foto >

Verzwaringsdeken Dream Wish
Foto: Dream Wish

Liefde en zorg in elke steek

Bij Dream Wish is elke verzwaringsdeken een verhaal van liefde, aandacht en duurzaamheid. Hier draait alles om natuurlijk en hergebruikt materiaal. Pure passie en een groen hart zijn wat deze dekens zo speciaal maken, met zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor oceaanplastic als optie.

Een breed publiek

Deze dekens vinden hun weg naar een divers publiek: van moeders die op zoek zijn naar rust voor hun kinderen tot volwassenen die kampen met stress en spierspanningen. De feedback is overweldigend positief, met bijzondere verhalen over significante verbeteringen in slaapkwaliteit en algeheel welzijn. Deze bijzondere klantverhalen zijn te beluisteren in De Verzwaringsdeken Podcast op Spotify.

Lees verder onder de foto >

Dream Wish verzwaringsdekens
Foto: Dream Wish

Jouw deken naar wens

Met deze deken slaap je niet alleen lekker, maar ook helemaal op jouw manier! Je mag namelijk zelf aan de knoppen draaien: huur een testset met verschillende gewichten en materialen en stem het product volledig af op jouw persoonlijke behoefte.

Deze service garandeert dat klanten een deken ontvangen die niet alleen effectief is, maar ook volledig naar hun hand is gezet. De combinatie van duurzaamheid, personalisatie en effectiviteit maakt elke deken uniek. Oh en niet geheel onbelangrijk… de dekens zijn makkelijk wasbaar!

Doei slapeloze nachten

Zeg maar dag tegen slapeloze nachten en hallo tegen een droomdeken van Dream Wish! Benieuwd? Grijp je kans en bestel een verzwaringsdeken testset. De manier om de deken dan ook écht te ervaren!

Dream Wish is ook te vinden via Instagram en Facebook.

Author

Comments are closed.