De Haagse musical April Darby deelde vandaag leuk nieuws: Zij speelt vanaf het najaar een van de hoofdrollen in de musical Sister Act. Halleluja!

Vanaf 7 november is de musical in Rotterdam te zien. Naast de Haagse April, staat ook Sanne Wallis de Vries op het podium.

Zingende en dansende nonnen

Sister Act, de film uit 1992 met in de hoofdrol Whoopi Goldberg vertelt het verhaal van nachtclubzangeres Deloris. Zij is getuige van een moord en moet onderduiken in… een klooster. Als non neemt Deloris het koor onder handen en… dat wordt swingen!

De film is jaren terug omgetoverd tot musical. De muziek is geschreven door Alan Menken (die ken je onder andere van muziek van Aladdin en andere Disneyfilms) en de habijten kregen heel veel glitters. In 2013 en 2014 was de musical al te zien in het Circustheater op Scheveningen.

Nu komt de musical terug en gaat het land door. De show komt niet naar Den Haag, maar heeft wel een Haags tintje. Niemand minder dan April Darby speelt de rol van nachtclubzangeres Deloris.

Lees verder onder de video >>>

April Darby

April speelt op dit moment in Disney’s AIDA in het Circustheater op Scheveningen, maar stapt vanaf november in de bus om de rol van swingende non te spelen in verschillende steden in Nederland. De zangeres was ook te zien in de musical The Bodyguard en was de Nederlandse stem van Beyoncé in de live- action film The Lion King.

Wie de musical wil bezoeken, moet helaas Den Haag uit. Sister Act is onder andere te zien in Rotterdam, Amsterdam, Breda en Groningen.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.