Den Haag samen met stadsgenoten opfrissen, dat is NLdoet in een notendop. dit vrijwilligersevenement van het Oranje Fonds vindt plaats op 15 en 16 maart. Ook in Den Haag zijn verschillende acties.

Of je nu het onkruid wiedt in de tuin van een verzorgingstehuis of speeltoestellen in een Haagse speeltuintje opnieuw verft: tijdens NLdoet zorg je er samen ervoor dat Den Haag er net wat fraaier uitziet.

inwoners aan de slag

Op de website van NLdoet zie je welke activiteiten in jouw buurt zijn. Je kunt je in je eentje aanmelden, maar ook samen met je familie, vrienden of buurtgenoten aan de slag gaan.

Een eigen activiteit aanmelden

Misschien spot jij ook wel een klusje dat opgepakt moet worden in Den Haag. Dan kun je die activiteit aanmelden via deze link. Het moet uiteraard wel een klusje zijn waar veel inwoners baat bij hebben.

NLdoet

NLdoet is een jaarlijks terugkerende actie in heel Nederland en wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet zijn er honderden initiatieven waarbij de hulp van vrijwilligers wordt ingeschakeld. Het gaat meestal om kleinere klussen, zoals het schoonmaken van een park of het schilderen van een muurtje. De actiedagen worden traditiegetrouw geopend door koning Willem-Alexander en koningin Máxima, die zelf ook meedoen. Waar ze dit keer naartoe gaan, is nog niet bekend.

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.