Voor de derde keer is op het strand van Scheveningen Het Grootste Zomerfeest van Nederland. Zaterdag 31 augustus 2024 zijn onder andere Kris Kross Amsterdam, Anouk en Flemming te horen op dit strandfestival.

De eerste concertavond van strandfestival Live on the Beach, donderdag 29 augustus, wordt gevuld door Acda en de Munnik en van Dik Hout. Wat die dag erna op het programma staat is nog een verrassing maar de zaterdag gaat het in ieder geval los tijdens Het Grootste Zomerfeest van Nederland georganiseerd samen met Qmusic.

Line-up

Het wordt een heerlijk Nederlands feestje op het strand. Onder andere Anouk, Suzan & Freek, Kraantje Pappie, Flemming en Zoë Tauran treden op. Kris Kross Amsterdam sluit de zomerdag af. De presentatoren zijn Qmusic-dj’s Menno Barreveld en Joost Swinkels. Organisator Arwin Touw: “Met deze line-up aan topartiesten wordt het van het begin tot het einde meezingen“.

Tickets

Het feest duurt van 13.30 tot 23.00 uur en een kaartje kost 60 euro (excl. €4,75 servicekosten). De kaartverkoop begint vrijdag 15 maart om 10.00 uur via www.liveonthebeach.nl

Lees ook:

  • Acda en de Munnik openen Live on the Beach concerten 2024

    Acda en de Munnik openen deze zomer Live on the Beach op Scheveningen. Het duo is vorig jaar weer samengekomen…

Comments are closed.