Van een frisse mojito tot een shaken nog stirred-martini. Bij maandblad Cosmopolitan krijgen ze geen genoeg van cocktails! In Nederland vind je heel wat hotspots waar je terecht kunt voor een goede cocktail. Waar je moet zijn? Cosmopolitan zette de beste cocktailbars van Nederland voor je op een rij.

De redactie van Cosmopolitan is het hele land doorgereisd op zoek naar de beste cocktails. Zaken in Amsterdam, Groningen, Eindhoven én ook Den Haag komen voor in hun lijst van beste bars van Nederland.

Cocktails in Den Haag

Cocktailbar Ultramarijn in Den Haag staat op nummer 2 van de lijst met beste cocktailbars van Nederland. Het oordeel van de jury: “Ultramarijn is de perfecte hidden gem in Den Haag waar ze niet alleen de lekkerste cocktails serveren, maar ook een uitgebreide bierkaart. Daarnaast is deze bar extra bijzonder door de locatie. Het zit namelijk in een oud bankgebouw en je kunt er zelfs in de oude kluis zitten. Hartstikke intiem en romantisch. Drankje erbij, niks meer aan doen.”

Top 12 beste cocktailbars van Nederland

Dit is de hele lijst van beste cocktailbars volgens Cosmopolitan:

Lees ook…

Comments are closed.